Tuesday, 23 April 2013

New story of me.

Assalamualaikum

Hi readers . dah lama rasanya aku tak update blog aku kan. 6 months i guess. sekarang ni aku tengah cuti sem untuk part3. so next sem i'll be a senior. yey! -..- apa yg best sangat jadi senoir ni kan. cuti yang memboringkan. ada niat nak kerja .bila minta izin , ayah pula tak bagi. apa boleh buat. jadi bibik sepenuh masa kat rumah je lah. ayah cuma tak nak aku penat aje. sebab kerja yang aku minta tu kerja kilang. dia tak galakkan since dia tau anak dia ni pemalas yang bertulang reput. ceh tade lah . dia just taknak aku terlalu penat nanti naik sem .susah nak focus study. alright. i get it. TAPI AKU DAH SIAP LIST BARANG DGN GAJI YG AKU DAPAT KALAU AKU KERJA SEBULAN KAT SITU ! :'(   haaiii. apalah nasib. sedih pedih pilu demam kepialu ! tak sabar pulak rasa nya nak naik u. aku dah penat duduk rumah tak buat apa-apa kecuali kemas rumah. hmm.. aku dengar 9 may  ni result keluar. lagi la berdebo jantung aku. tapi papehal pun tade benda lain yang aku bole buat selain redha and tawakal dan tak lupa makan. haha. dulu aku selalu nganjing classmate dgn roomate kpop kpop kpop. tapi sekarang ni aku pulak yang obses dgn kpop. haii bukan semua kpop tau. cuma Running Man. hahaiii.. time time nak final laa minat tu sampai. kadang-kadang malam sebelum paper pun aq sempat lagi tgk RM. banyak gila episod. sumpah kelakar. barisan fixed RM : jong kook, ji hyo, kang gary, haha, jae suk , kwangsoo, and suk jin. semua kelakar. tapi aku paling suka kang gary. dia comel lurus bendul tau. kwangsoo pun boleh tahan bodo2. jongkook panas baran tapi dia cepat malu dgn perempuan. sooo cute.ji hyo garang , selalu buat muka blank ~ haha pula suka sangat cari pasal dgn jae suk. selalu nya yang cari pasal dulu haha shorty. hmm rasa mcm tertinggal sorang. hahah suk jinnn .. dia tu lambang kekalahan.tak tau la dia expert game apa je. asyik la kalah. tapi itu yang buat best nya. masing-masing dgn character masing-masing. sekarang ni RM dah jadi antara variety show yang paling popular antara kebanyakan negara . memula aku cuma ambil beberapa episod untuk hilangkan bosan je. tapi skg aku rasa mcm aku perlukan semua episod. hahaa. okay i gotta go. nak brunch. hihii . tata. assalam. 

No comments:

Post a Comment