Thursday, 25 April 2013

how's my BFF now ya?

Assalamualaikum

Hola friends. watcha doin' ? luang luangkan la masa baca blog saya sini meh. hahah tade lah . macam desprate pulak kan . takda topik yang menarik pun dekat sini . just secebis luahan hati dari gadis yang bernama siti fatimah binti hassim . eceewah! mybe this is the right time for me to add some entry for myblog. since dapat cuti 2bln lebih . hihi. apalah agaknya bff classmate aku semua tengah buat sekarang ni ek? aku rindu diorang semua T^T  semua dgn berita terbaru. amy (pau ) dengan rambut bieber dia sekarang dah mengancam. aku suka sebab nampak sporty.tapi aku lagi suka rambut dia yang lama. nampak feminin .hehe sorry amy . just pendapat aku je. zati (si kerengge) on her intersession. haha sabar lah tak lama lagi keluar lah kau dari kandang uitm tu. untung lah boleh drive sendiri tak mcm aku kene minta orang ambil , jemput , ambil jemput. kalau tak, takda makna nya nak keluar bilik. huuu. kesian kan? tak payah korang , aku pun sian dgn diri aku sendiri bila menaip ni. hahhaa maannade! tipu jek. nipu la kalau aku kata aku tak bosan duduk kat ruma je kan? tapi sebenarnya aku lagi suka duduk terperap dalam bilik dari merayau tak tentu hala . nak nak lagi dengan poket kering macam sekarang ni. hihik. nina (sapu air liur) baru dapat niece baru. babygirl. mesti cute kan. fara (mrs. gebu ) pulak hmmm aku tak tau lah berita terbaru dia apa. hhaahha maaf fara. mybe dia dah nak dapat lesen P utk kereta kot. wah berjalan sakan ler korangg. haha. cakap pasal lesen kereta , ayah aku dah bangkit pasal hal ni tapi aku dengar undang-undang tetapkan umur 21 ke atas je boleh ambil mulai tahun ni. tak tau la betul ke tak . ayah hangin je. " kau dah tanya belum dgn pak mat? memandai aje " (pak mat adalah orang yg uruskan bab2 lesen moto & kereta bg bebudak kemelah ) ehhh mana lah aku nak jumpa si pak mat tuuu.. rumah dia aku taktau, num phone lagi la jauh. hmm biar la dia nak naik hangin. malas nak layan. anyway , apa cerita la pulak dgn si mira , yana dgn sai ek? diorang senyap aje . yana punya birthday haritu. sorry tak dapat nak baling tepung celebrate birthday kau yana. hahah. zhu ni shengri kuaile yana! alaa hampir terlupa dengan bff aku yang tembam comel tu si fara jani. hihi. mesti sekarang makin cumel kan? hati dah senang ada 'abang' jaga dia bebaik. wuuuu.. bila agaknya aku pun dapat mcm tu ye? hiii.(berangan) menggedik tak nyudah. ok stop. skg bukan masa utk kau bercintan cintun ye tima! kau ada 3 sem lagi nak habis kan diploma yang tak seberapa ni. haiiiss.. 20% rasa menyesal pulak ambil investment analysis tapi disebabkan 20% ni la aku jumpa bff aku yang awesome2 belaka !! mungkin aku patut sedar apa yang jadi mesti ada hikmah nya. kan kan kan? kikikii.  dah pukul 4 pm. i need my lunch .dari tadi belum makan. hahaa. GTG guys. tata.

No comments:

Post a Comment