Thursday, 9 May 2013

cirita sidih :'(

Assalamualaikum

hey guys. pekabo? harap korang sihat-sihat happy je. jangan macam aq menyesal tak sesudah dari tadi! tapi nasi da jadi bubur nak buat cane.. makan jelaa (jerang nasi terlebih air ). haha tak la. (tengok aq dah meroyan) . aq buat entry baru ni cuma nak luah kan apa aq rasa je. pagi tadi dah keluar result exam . tengok tajuk entry aq pun korang dah dapat teka result aq macam mana kan. sem ni aq bukan tanak ngaku tapi memang tak dinafikan aq ni banyak makan semut , berangan dan banyak tidur la. tu pasal jatuh pointer nya. tapi alhamdulillah GPA sem ni naik 0.1 . even korang rasa macam sikit tapi pada aq besar tu nilainya. aq cuma nak ucap terima kasih bebanyak kat lecturer yang banyak tolong naikkan carrymark. hahaha. especially to Coach Zalnizam a.k.a coach zam. aq rasa kalau aq tak dapat coach zam, mybe aq dapat C+ untuk tennis.sebab latihan ceramah semua bukan aq faham sgt tapi seronok dapat main tenis. hmm. kawan-kawan ramai dapat result yang gempak dan di sini aq nak ucap tahniah kat korang terutama student investment analysis. korang bukan je dah naikkan pointer sendiri tapi dah naikkan nama NADIIA  sebab walaupun student investment tak ramai , tapi semua nya boleh dapat goo result. ecewah . nampak tak aq ni boleh amik kursus kaunseling , pasni boleh jadi guru kaunseling pembakar semangat pelajar ! *sambil buat gaya superman* muahahahha! akhir kata , nak pesan pada diri aq dan jugak bebudak yg mungkin da nak patah semangat sampai rasa nak bunuh diri sebab tgk result jatuh, next sem ada lagi. buat yg terbaik. kalau yang dah tak ada sem depan tuh pepandai lah korang cari kerja yang bersesuaian yek. hahah. sudah kehabisan kata-kata. babai *lambai tangan*