Saturday, 10 March 2012

Koleksi Komik

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh :D


Hay korang. korang tengah watpe? melukis? dengar radio? melepak depan tv? tinggal kan semua tu..  baik korang baca blog aq ni . lagi best ! memperbanyak kan ilmu pengetahuan . haha . tade lah.  aq tau korang baru bangun tido terus on9 dengan mata sepet2 , rambut . . . haha malas nak mention .oleh kerana classmate aq si zati nerbez tu dah mention nama aq, so pun nak update blog gak lah. kau zati kalau update blog laju saje. kalau suruh update "otak" kau (baca buku) mcm2 alasan kau an . -.-'  hmm . . walaupun aq lagi sehari je nak start final tapi aq still rasa bosan & nak buat something yg best . asyik baca buku jek, bosan tau tak bosan. boleh stress aq asik baca buku je. kalau komik tak pe lah, halahaaaii .. cakap pasal komik, rindu pulak aq nak baca komik2 . aq suka komik nak2 lagi karya Ben. sumpah best . sebab katun dia semua comel2 and nampak logik. semua komik dia aq dah beli except karya dia yang kat dalam majalah Powder .sebab aq tak jumpa lagi komik dia yang baru tu. The Players ngn ape tah lagi 1 tu. aq tengok cover depan je aq dah tau tu memang lukisan ben, aq terus beli . tapi tu lah sekali aq beli majalah powder tu. aq beli kat KL . aq cari kat segamat , hampeh . memang tak jumpa. kalau ada pun keluar tahun2 lepas aje. majalah tu mcm tade sambutan hangat je aq tgk. takpe lah. mybe Ben dah pencen kot sebagai pelukis komik. :'(  tapi aq tanak dia benti melukis !!! aq suka gila komik dia. kalau korang2 ada terjumpa komik2 terbaru karya Ben , bagitau aq yea! ( semangat nih!) . meh aq kasi korang tengok koleksi komik aq.






ha. tu je semua komik2 aq. tak banyak pun macam korang punya kan. . karya ben aq ada Le. Gardenie ( semua episod aq ada ), Fatal Chaos( pun semua episod aq ada ) , Innoncent, Naive and The Fishes .komik yang selebih nya tu campur2. komik karya zint ada, but mostly komik jepun lah. haha . fara tembam yang aja aq beli komik jepun. aq sebenar nya tak suka berepisod2 sebab leceh la nak beli , pastu tunggu lagi, beli lagi, tunggu lagi. tak sabar aq tunggu keluaran akan datang. tapi disebab kan komik ben ni sangat2 comel , so aq beli la every episode. *even terlambat sikit. asal kan terkumpul complete semua. aq start beli komik dari form3 lagi. mula2 ingat nak kumpul komik ben aje. tapi lepas tengok ada banyak lagi komik2 lain kat dalam kedai tu. memang tak menang tangan nak pilih. aq rasa macam aq nak beli semua aje 1 kedai tu. hohoho. astaga. da azan maghrib rupanya ! blog , blog juga, solat jangan lupa ya korang2 . :) k lah sampai sini je benda yg aq nak share kat korang. oh sebelum terlupa, di kesempatan ini aq nak mintak maaf banyak2 kat korang2 yang pernah aq wat salah. especially my parents and friends. doakan aq boleh jawab final exam ni dengan tenang dan baik ye korang. korang jangan risau sebab aq pun sama mendoakan yg terbaik utk korang. <3 kay tata.. cekidaut. 


Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment