Thursday, 26 April 2012

Terima kasih Allah !

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh 

hai semua. hari ni adalah hari yang paling paling ditunggu tunggu student uitm (27 april 2012 ) sebab hari ni keluar result untuk sem lepas. aq pun tak terkecuali. sebenar nya ramai yang sangka result keluar pagi ni pukul 9 pagi tapi malam tadi pas aq balik dari segamat ( beli barang sikit ) classmate aq kata result dah keluar.aq cek kat student portal tapi takde. dia kata cek kat email. .  aq ni pun sengal buat email banyak2 . kan dah susah. then aq try satu satu bukak email aq . pling ~ ni yang keluar :




 alhamdulillah aq dapat keputusan yang bagus . aq cuma target 3.5 tapi Allah beri banyak. besarkan kuasa Allah ?sebenar nya aq masih lagi belum percaya. jadi aq pun tunggu sampai yang kat student portal keluar. pun result yg sama. takda , aq cuma risau tiba tiba sebenarnya result yg bagus tu bukan aq punya. papehal pun bak kata salah seorang student uitm , " kejayaan seseorang tidak terletak pada pointer tapi pada ilmu yang dia dapat " . pada aq even satu baris ayat tapi dah cukup membawa kesan seribu erti. actually aq nak update pasal ni mlm tadi pas tgk kat email tu tapi aq risau kalau kalau kat student portal lain pulak. so aq tgu result yg kat student portal keluar dulu la baru aq update. okay dah cek , sama . hmm lepas ni aq nak dapat kan pointer yg lebih baik dari ni . mcm kak mira.  sebab result ni baru titik permulaan aq sbg seorang student kt uitm ni. mak ayah kawan kawan , doakan yang terbaik untuk aq dalam bidang apa pun , dalam exam apa pun ya. kay lah nak start kemas rumah . awak yang sakit tu pegi makan ubat. yang baru bangun tu pergi mandi . yang belum breakfast tu pegi makan before perut masuk angin. just be remind you. haha . cekidautt.

Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment