Wednesday, 25 April 2012

" eh kau dah makin gemuk "


Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh

haha aq tau apa yang korang fikir sekarang ni. . "apa kaitan title entry dia ngan pic hp dia nih? " kan kan kan? haha tade sebenar nya aq saja nak tunjuk yang skg aq dah ada fon. bukan maksud dulu aq tade fon tapi seminggu yang lepas fon aq mati sebab charger aq tertinggal kat rumah mak cik aq kat jb sana . aq suh abg aq amik kalau dia balik ke sini nanti tapi masalah nya ntah tahun bila agak nya dia baru boleh balik sini. keje je manjang. yang aq ni pulak jimat ya amat. kawan suh aq beli je charger baru tapi aq malas sebab pada aq membazir . aq ingat nak beli hp baru. anyway , hp yg kat atas tu bukan aq punya tapi akak aq .haha . aq pinjam aje. sbb kalau kua g mana mana aq rasa mcm tak lengkap kalau tade fon. susa aq nak contact sape sape. so skg aq pinjam fon akk aq sampai lah abg aq tu balik. akak aq ada 1 lagi fon sebab tu dia tak kesah bg pinjam. ag pun function fon kat atas tu sama je mcm three three ten. aq tak kesah , janji aq senang nak call @ msg sapa sapa. okay ni good news. skg ni aq nak cite pasal bad news pulak. 
( mengenai tajuk entry aq tu )

very very very bad news. . ramai yang kata aq dah GEMUUUKKK!!! arrgghh tidakkk !! mybe dah lebih 5 orang yang kata aq gemuk . aq tak tau la diorang main main atau memang ikhlas dari hati diorang . aish aq tak puas hati betul lah. tapi aq pun rasa mcm berat badan aq dah naik skg ni. asik malas buat kerja. keje duk rumah aje. tak jalan mana mana pun. kalau jalan pun kat sgmat tu je lah. hmm aq cuba nak diet tapi rumah ni tak pernah takde makanan ( maksud aq even takde lauk pun , mesti ada cookies , roti , megi and etc )  so aq taley nak buat apa selain makan makanan yang ada kat rumah ni. sedar tak sedar its just a few week orang dah kata aq da gemuk sikit. . halamakkk. . taley jadi ni aq mesti kurang kan makan. skg ni pun aq ngah berusaha utk minum lebih banyak air masak dari air manis. dan kalau ada masa nati aq nak timbang berat badan aq. wish me luck kay guys. ( wish supaya aq kurus mcm dulu lagi ) hehe . cekidauuttt . 

Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment