Monday, 16 April 2012

Gara - gara cerita korea -.-'




Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh :)

hai . apa buat? aq boring lah. aq tulis blog ni pun sebab kawan aq suruh. dia kata blog aq ni dah naik berhabuk sebab aq da lama tak update blog ni. haha . biadap ! -.-'  aq bukan apa. just belum ada idea lagi nak tulis apa. ngeh . korang jangan fikir tentang aq yg bukan2 sebab gambar kat atas ni. benda ni lah aq nak cerita kat korang .  

Tajuk cite ni Secret Garden. mybe ramai yg dah tengok ( aq je ketinggalan zaman :'< )  . oleh kerana keboringan aq da sampai tahap maksimum , jadi aq buat keputusan keluar bilik nak tgk tv. tapi adik aq bukak cerita korea ni pulak .aq ingat nak tgk sekejap aje then bukak tv biasa. tp tgk lama2 mcm best pulak. aq terus kan tgk cd tu. *aq bangun2 tido aje terus gi hadap cite tu  smpai petang. mghrib tutup kejap  (sebab telinga da panas mak bebel ) . aq tak puas hati sebab tak dapat tau apa kesudahan cerita tu. malam tu aq tgu sampai ayah aq tido. lambat pulak ayah aq tido malam tu . -.-' pukul 12malam aq start bukak cite tu semula . aq bajet cite tu habis pukul 3 pg . cite tu ada 3 cd tapi 1 cd ada 6 episod dan 1 episod tu sampai 2 jam tanpa henti. aq tgk smpai habis sebab siang tu aq nak kmas rumah ( takut mak bebel lagi sebenarnya )  . mata aq dah tak tahan dah. aq tgk jam rupanya dah pukul 8 pg !! 8 lebih aq tido. set alarm bangun pukul 9 pg. dah bgn pkul 9 , adik aq kata mata aq mcm baru pas nangis . " haa... tu laaa tgk lagi cite koea lama2 ! " *adik aq dengki. nak suruh mak marah kat aq. then aq kemas rumah sikit2 sebab sedara nak datang petang tu nati. tgahari aq baring jap. lepaskan penat. aq sedar2 aje da bunyi bising kat lua . tgk jam dah pkul 4 ptg! sedara aq dah ramai dtg kat depan. tapi sisa sisa penat sebab tak tidur tu ada lagi. mlm nya tu aq tidur awal. aq tak tau apa special nya cite tu ( hero dia tak lah hensem mana , heroin dia pun biasa2 je --' ) tapi aq memang nak tau apa kesudahan dia. haihh.. korea2. gara2 kau aq tak tido tau tak. gara2 kau mata aq bengkak. gara2 kau jugak aq tak makan dan kene bebel ngan mak ayah aq. punggung aq mcm dah melekat kat kerusi sebab tak nak tinggalkan kau. lain kali jgn tunjuk kat aq cite korea yg panjang2 lagii!!! kay lah tu aje aq nak cite kat korang . aq belum dapat idea lagi nak tulis apa. haha! nati aq update lagi yea. tata . cekidaut...



Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment