Thursday, 29 March 2012

Home sweet Home

Assalamualaikum  warahmatullah hiwabarokatuh


hey guys . sihat? aku ada cerita ni. mehehehe . . i'm just wanna saying that . . .  i'm back HOME !! jyeabedabedduuu ~ ~ semalam balik dalam pukul 6 lebih gerak . along ngn abang cham(laki dia) jemput aq. pastu perut bunyi 'krokkk. .  krokk. . '  terus g mcD. ehehe. sampai rumah seronok + penat sebab tengok rumah bersepah --'  dengan barang2 aq lagi. haihhh.. alangkah beruntung nya kalau aq ada maid. astagafirullah . . aq bersyukur dengan apa yg Kau da beri sekarang ini , Ya Allah . aq sampai2 je terus gi masuk bilik nak tengok apa khabar la bilik aq tuh. KAUUU .. aq masuk aje da mcm gua ! lanngsir semua tutup tingkap. macam la bilik aq tu ada air-con. - -' dengan bau hapak baju sekolah adeq aq lagi. aisehhh.. ni la susa bagi budak kecik jaga bilik. dia punya rak buku kat dlm bilik tu aq buat nampak tak nampak aje. aq malas nak tegur. dah macam stor tempat simpan barang2 lama. da byk kali suruh kemas brg2 dia.at least die susun elok2 buku2 skola dia.takan tu pun nak aq yg kmas kan. memg makan penampo budak ni kalau aq yg buat. 1st sekali aq wat, aq bukak langsir yg tutup tingkap uh bagi masuk angin segar. then , aq start clearkan bilik dulu. da settle baru aq susun leklok brg2 aq tu. disebabkan aq hangin ngan adeq aq , aq suruh dia tidur luar. *muahahaha!

Pukul 3 am aq tido semalam sebab kmas brang2 ngan online facebook , twitter, skype tak lupa blog . ehehe. almaklum lah line kat rumah pantas la sikit berbanding kat u tu. tapi paling lama sebab aq skype ngan kawan aq la. then esok nya aq (means pagi tadi la) aq terjaga sebab budak ni tetibe duduk depan aq . . 


ce teka perempuan ke lelaki? 


hahai kalau aq da tanya soalan mcm tu mestilah  korang dapat teke budak ni lelaki kan. 


aq suka snap time budak comel ni gelak besar. sumpah comel !

budak yg nama die iffat azim. just call him ipat . tp aq lebih suka panggil dia padim dulu. sekarang dah tak dah. aq panggil dia ipat jugak. eheh. okay nak story cite sedih pulak. *cepat la buat muka sedih. . haha  esok last mak aq jaga si budak comel yg nakal ni. :'(  sebab mama dia dah pindah rumah baru . jauh . . susah nak ulang alik ambil dia nanti. ipat baru nak belajar jalan sendiri , da kene pindah pulak. aq baru nak tgk dia berlari lari dtg kat aq . mesti comel sgt2. hmm i'll miss you budak kecik. dah besa jadi budak baik okay. :')


Assalamualaikum. 




2 comments:

  1. ipat, i'll missing you too dear, tp syukur jauh dari akk monster. HAHA!

    ReplyDelete
  2. kenal pun tak dia ngan kau. tgk la seminggu nati dia mesti rindu kat aku . muahaha.!

    ReplyDelete