Friday, 16 March 2012

Tertinggal slip

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh :)


Hai aq makin hari makin stress tengok buku. -.-' tapi apa kan daya da memang ni tugas sebagai seorang student . huwaaa! final aq baru lepas 3 paper. ada 3 paper lagi. subject yang kaw2 pulak tu. gap sehari 2 je . subject yg tak berapa berat gap dia sampai seminggu . bagus lah tu. tapi dlm bilik ni aq orang 1st yg habis paper final (25 mac 2012) . muahahaha. err aq tak terus balik 25 ari bulan tu. aq balik 31 sebab nak clear kan bilik sebelum berhambus. plus, nak enjoy ngn kwn2 . huhu .eh just g jln2 ja. jangan korang fikir lain. tak baik.ehehe. 


Korang korang tau tak , masa paper aq yg 2nd (ctu101), paper agama , aq boleh tertinggal slip exam disaat2 masa nak mula jawab dah. "AHAHAHA" aq gelak kan budak mencicit2 lari ngan muka menggelabah sebab slip dia tertinggal. aq cek beg aq, aq tengok muka kawan aq, (muka pucat) " hanny, aq tertinggal slip . ." . hanny : hah hape lagi ko pegi la ikut budak tadi tu . *budak yg aq ketawa kan tadi tu.haaaii . .  dandan lah time tu aq dah sampai depan dewan exam , tinggal nak amik paper n jawab aje. bole pulak slip ni aq tertinggal. time tu aq rasa mcm mula kembali ke alam MDS (minggu destini siswa) . aq sampai je dewan, habis berpeluh dari atas sampai bawah. fuhhh. . relax . . tarik nafas dulu . . baru aq start . tapi soalan last aq tak sempat buat, so burn 7 markah camtu aje. :(   


nak nangis cenggini . X'(   kay cekidaut guys . assalamualaikum 

No comments:

Post a Comment