Thursday, 2 February 2012

My Blood

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh. :)

HAHA. aq tau korang mesti tertanya- tanya dengan title aq tu ken. aq just wanna show u guys lil' bit psal family aq jek. jangan lah gabah sangat..hoho. okay lupa.Selamat sejahtera , salam 1 Malaysia peeps ! :D how are u guys ? hope pink of health <3 aq tak bape nk sihat . batuk2 sikit :'(  hmm . . before this aq tak pernah tunjuk pun gambar family aq kan? So , kali ni aq nak tunjuk picca my family --->


nah ! ada macam kumpulan nasyid al - jawaher tak? kay aq tau korang tak tau kan group mana tuh. aq pun tatau. -.-'  mak yg sebut. aq introduce sorang2 eh. . 1st dari kiri , abg aq ( erol @ baung ), angah ( mizi vs saril ), ayahandaku (hassim talib ),adik lelaki (akim @manja ) & adik lelaki ( pijun @ piyol ) . okay team hawa pulak , from left uda (ecah ), adik pmpuan ( kinah ), along (bedah @siti @ su [sulidah] ), me (tima ^^) and de last one my BONDA (zainab arbi) .ehhh . . ada lagi. . tukang ambil gambar ni pulak abg aq (iwan) .
  
2 kakak  + 3 abang  + 2 adik lelaki + sorang adik pmpuan + me + ayah bonda =  11
 # kay da boleh buat team futsal. :D
Ni picca masa raya tahun bila tah aq lupa lah. haha . tak cukup lagi sorang uh actually. dia yg jd photographer nya. sebab tu dia takda dlm gambar. ada lagi . ada lagi. jangan sedih. haha . .


Family sebelah mak aku .
 time nak snap lee . . pa cik aku ada call. -.-' tapi bila tengok banyak kali nampak smart pulak pic ni . sebab tuh aq edit. Picca ni nampak family ni happy sangat2 :)


ihihi . . saje je kasi korang tengok adik aq yg sorang ni. bkn sebab aq sayang dia sorang tp sebab dia ni pendiam . cakap pun mulut mcm nak tak nak je bukak mulut. jadi aq panggil dia manja. *walaupun dia menyampah dgn nick name uh. huahuahua ! nampak tak ketinggian aq di situ ? kay aq pasti korang dah nampak. -.-' 

Sebenarnya ada banyak lagi pasal family aq yg aq nk tunjuk kat korang. tapi disebabkan muka korang mcm da nak tido sambil keluar air liur tuh , jadi aq nk stop dulu Y . Y   *aq pasang camera kecik tau utk tgk muka korang2 yg tgah baca blog aq. haaa..
haha tade lah. mana mungkin kan. aq ada banyak keje lagi niy . tak mungkin cuti takda assignment -.-'  
( Booo. . tipu2 takda asgmnt ) \=o=/

# mood : cuti thaipusam & maulidurrasul  ( 5 hari macam 5 minit semasa berada di rumah )
=__________________="

cekidaut. assalamualaikum . :)


No comments:

Post a Comment