Thursday, 2 February 2012

Happy New Year !

Assalamualaikum warah matullah hiwabarokatuh . :)


First of all aku nak minta maaf sebab guna perkataan 'salam' dlm 1st blog aku . Actually muslim tak boleh guna salam sebagai ganti assalamualaikum sebab makna dia da lain. Kalau korang semua nak ringkas juga, boleh guna ' as salam ' . :)  


    Ya.. sekarang da masuk tahun baru 2012 kan? Happy New Year guys !! * even da masuk bulan 2 dah ni .  -.-'  hope azam korang baru tahun ni better dari tahun2 yang sebelum ni. :D
Hmm apa ya aku nak bebel kali ni? i thought i've many of ideas nak tulis dekat sini tadi. tapi sekarang dah lupa. haha . okay we'll start with intro my new friends . check this out :



Ha.. todheaaa.. amacam ? cun tak ? eheh . ni la classmate aku kat uitm segamat sekarang ni. Gambar ni act gambar kelas . kalau tak memang tak lah diorang ni kumpul ramai2 macam ni. ngeh!  walaupun dah ada kwn baru tapi tak semesti nya aq akan lupakan kawan lama beb . meh sini aq bagi korang tengok my bff yea. ::

 ada lagi jangan risau..

eh ada lagi la.. jangan lah wat muka ngantuk korang uh. T^T

  ha .Ni la kawan2 baik aq masa sekolah dulu. Aq rindu gila kat korang wei..  
Aq harap kita dapat hang out mcm dulu :') miss u guys !!

Kay aq rasa sampai sini dulu lah kot aq bebel. Thanks sebab lapang kan masa korang utk baca blog aq yg tak seberapa ni. ehehe. ^^ k tata . 


Assalamualaikum. <3







No comments:

Post a Comment