Sunday, 13 May 2012

Hate it !

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh 


hey guys. kali ni aq nak senaraikan sikit pasal benda apa aq yang aq benci sgt sgt ( pada aq lah ). memandang kan petang tadi aq kene manjat tangga yang tinggi lagi gayat untuk pasang langsir sebab ahad nati ada yasin kat umah. (mak yg suh pasang ) - . - '  berpeluh peluh aq kat atas tuh. terbersin bersin aq sebab habuk keje nak masuk lubang hidung aq . akhir nya siap jugak. siap sedialah aq nak mengemop lantai rumah pulak esok pagi. hadoi. mlm ni pulak ngah syok2 online , dgn tidak semena mena almari buku adik aq jatuh depan mata aq. wah dah lah byk brg ! hempap pintu bilik. mak ayah aq nak masuk pun tak boleh sebab dah kne sekat dek almari adik aq tu. tak memasal aq pulak yg kne kemas. aq tak puas hati aq panggil adik aq , suh die yg kemas sendiri. huh ! mende tu jatuh bukan apa. . . sebab bahagian atas letak brg berat berat , bawah pulak bende ringan , pastu sandarkan pulak karpet mak aq yg berat tu kat lemari tu. makin tak balance ler bende tu. tu yang jatuh. haiii sakit pulak hati kite ni bila dah mandi wangi wangi dah stanby nak membuta , mula lah badan start berpeluh peluh ( tolong adik kemas sikit sebab adik aq tu buat kje memang terkemut kemut - lembab/ lambat ). okay okay . ni senarai nya :

  • kena makan sayur yg pahit / fresh (togey yg keras especially )
  • sentuh brg aq tanpa kebenaran 
  • tgah syok syok online , line tetibe buat gile die 
  • kotor / koyakkan brg kesayangan aq
  • air soya
  • orang yg tak suka mandi (busuk )
  • kehabisan duit time tgah nak beli something yg penting
  • penat penat / sungguh sungguh buat something tu tp tade sape hargai 
  • tiba waktu exam 
  • org tak bape nak adil
  • tgah seronok guna netbook , tetiba org lain pun nak guna (oh spoil . ) 
  • mak keluar rumah
  • isi air penuh penuh dalam botol , letak dlm peti ais , tapi bila tekak ni nk minum air tu , botol dah kosong. 
  • dah janji tp tak tepati ( mak aq biasa nya ! si jai )
  • bg harapan palsu kat aq. (plan bagai nak rak tapi tak jalan pun)
  • individual presentation in class
  • pimple 
  • dan. . . .KATAK .

ada banyak lagi tapi ponat den nak taip. hoho 

Enjoy it ! Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment