Monday, 26 March 2012

NAK NANGIS T ^ T

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh :)


hai korang2. buat apa tu ? aq harap korang sihat sihat walafiat saja. amin. huuu aq nak cite ni.. aq sedih la.. even paper final aq dah habis awal aq tetap sedih . T^T sebab KAWAN KAWAN SEMUA DAH BALIK RUMAH MASING MASING ! benci benci benci ! aq bukan tanak balik awal tapi ayah n akak aq keje. aq tanak susah kan diorang amik aq malam2 sebab aq tau diorang esoknya nak keje kan. hmmm first of all aq nak ucapkan SELAMAT HARI JADI kat adik pompuan aq , SAKINAH. dan tak lupa gak DAREL * even dia dah lupa aq dah skg ni kot :(   harap panjang umur dan murah rezki . AMIN !


Aq nak balik rumah.. huwaaaa! mak ! orang nak balikkk.. !sekarang ni tinggal hunny ,kak mira , ngn qirin aje yg teman aq. hunny ngn kak mira memang paper diorang habis 31 march. haha. *padan mka. qirin habis paper arini. tapi dia balik 31 sebab tunggu akak die kat sini. aq habis paper smalam.  tadi ZATI NERBEZ  da balik dah.. ee benci ! nape balik awal sgt zati bengong ! yg lain pun same . ELY , PIAN,  sume nak tinggal kan aq :(   tapi sebelum ely dgn zati balik , diorang sempat jumpa aq . huhu  terharu + sakit hati sebab tengok diorang da siap2 nak balik. -.-'  sumpah aq nak balik umah . wihuuu ! aq balik nati ayah aq cakap nak bawak 1 family gi pantai .camping skali kot . huu kau ade? tade an. kay senyap.( saja nak sedapkan hati )  haha tade lah. baru plan. . Allah yg tentukan. hehe . . *aq benci kene tinggal -.-'


eeii .. aq ada cite ni.. soal hati ^ ^ hehe malu pulak ai. . ermm. . apa korang akan buat kalau ada orang suka korang , dan korang tau pasal tu. tapi dalam masa yang sama korang tunggu orang lain yang belum pasti lagi jadi milik kita atau tak? haaa complicated tak soalan aq ? orang kata baik sayang orang yang sayang kat kita daripada sayang orang yg kita sayang sebab orang yang kita sayang tu mesti akan pergi dekat orang yg dia sayang. haha paham tak?  u know what , aq ni memang senang jatuh hati dekat seseorang , tak kesah la die hensem ke tak comel ke tak, kalau die caring kat aq dgn cara yg aq boleh terima, dgn senang nya aq akan fall in love dekat 'si dia' . nak2 lagi kalau dia tunjukkan effort dia yg dia betul2 nak serius ngn aq. ha kalau yg mcm tu aq janji aq akan tetap setia ngn dia je. tapi masalah aq ni cepat suka orang dan cepat BOSAN gak ngn orang tu. sebab tu aq tak suka couple . aq tanak lukakan hati sesiapa. cukup lah hati aq je yg terluka tgk orang lain ada pasangan. aq tau Allah dah sedia kan pasangan yg terbaik utk aq.  :) FULLSTOP.


next time aq bebel lagi kay. nak layan kan hati ni jap :'(  tata. 



Assalamualaikum . 





                    ( n . n ) v

2 comments:

  1. kau mesti rendu aku kan. simpan air mata tuuh. jgn tangisi pemergiaan ku ini. HAHA!

    ReplyDelete